Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Informacja o przeglądaniu profili Kandydatów

W dowolnym momencie po wejściu w swoje "Ustawienia" i w "Kto może widzieć Twój profil i kontaktować się z Tobą?" masz możliwość ukrycia swojej aktywności, zaznaczając na dole strony opcję "Ukryty rekruter". W takiej sytuacji Kandydat nie ma możliwości sprawdzenia, kto dokładnie przeglądał jego profil.

W przeciwnym wypadku Kandydat otrzyma informację o osobach, które przeglądały jego profil.
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk