Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Usuwanie lub dezaktywowanie udostępnionego mi projektu rekrutacyjnego

Aby usunąć lub dezaktywować udostępniony Ci projekt rekrutacyjny należy postępować jak w przypadku usuwania/dezaktywacji projektu. Projekt zostanie usunięty lub dezaktywowany tylko u Ciebie (nie spowoduje do usunięcia lub dezaktywacji u pozostałych osób które mają dostęp do projektu).

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk