Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Kiedy tracę dostęp do swoich projektów?

Z uwagi na rozdzielenie w serwisie części prywatnej od części zawodowej (rekrutacyjnej), odchodząc z firmy wyłączany jest Twój dostęp do usług rekrutacyjnych GoldenLine - w tym do projektów rekrutacyjnych.

Jednocześnie bez żadnych trudności zachowujesz wszelkie prywatne funkcje swojego konta w serwisie (w tym konwersacje w skrzynce prywatnej).

Przywrócenie dostępu do usługi spowoduje przywrócenie (nie-usuniętych) projektów rekrutacyjnych z całą ich zawartością (profile, konwersacje), jednak bez ogłoszeń.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk