Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Usuwanie projektu rekrutacyjnego

Projekt możesz usunąć zarówno z listy projektów, jak i bezpośrednio z poziomu projektu rekrutacyjnego. Kliknij przycisk “...”, a następnie wybierając opcję “usuń” i potwierdzając dokonany wybór.

Po usunięciu projektu stracisz dostęp do dodanych osób, wszystkich kandydatów i konwersacji z nimi a także dodanych ogłoszeń. Przywrócenie usuniętego ogłoszenia nie będzie możliwe.

Jeśli udostępniłeś projekt swoim współpracownikom - zostanie usunięty także u nich.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk