Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Dezaktywacja projektu i jej skutki

Jeśli chcesz zawiesić rekrutację i wrócić do niej ponownie w przyszłości, możesz ją dezaktywować.

Możesz tego dokonać zarówno z listy projektów jak i bezpośrednio z poziomu projektu rekrutacyjnego - klikając przycisk “...” a następnie wybierając opcję “dezaktywuj”.

Projekt zostanie przeniesiony do listy projektów nieaktywnych a Ty przestaniesz otrzymywać notyfikacje o nowych kandydatach. Nie będzie także możliwe prowadzenie dalszej korespondencji z kandydatami, a Twoje ogłoszenie zostanie zakończone. Jednocześnie wszyscy kandydaci zostaną powiadomieni o zawieszeniu rekrutacji.

Dezaktywowany projekt nie jest wliczany do limitu projektów.

W każdej chwili możesz ponownie aktywować projekt (z poziomu listy projektów jak i bezpośrednio z projektu rekrutacyjnego - klikając przycisk “...” a następnie wybierając opcję “aktywuj” i potwierdzając dokonany wybór.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk