Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Jak usunąć lub dezaktywować udostępniony mi projekt rekrutacyjny?

Aby usunąć lub dezaktywować udostępniony Ci projekt rekrutacyjny, należy postępować jak w przypadku usuwania/dezaktywacji własnego projektu.
Projekt zostanie usunięty lub dezaktywowany tylko u Ciebie (nie spowoduje do usunięcia lub dezaktywacji u pozostałych osób które mają dostęp do projektu).

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk