Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Czy mogę wielokrotnie dezaktywować ten sam projekt?

Ten sam projekt możesz dezaktywować wielokrotnie.
Pamiętaj jednak, że ponowna dezaktywacja projektu jest możliwa dopiero po 30 dniach od jego ostatniej aktywacji.

 

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk