Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Jak usunąć projekt rekrutacyjny?

Projekt możesz usunąć zarówno z listy projektów, jak i bezpośrednio z poziomu projektu rekrutacyjnego. Kliknij koło zębate, a następnie wybierz "usuń" i potwierdź swój wybór.

usun2.jpg

usun.jpg

Po usunięciu projektu stracisz dostęp do listy wszystkich kandydatów i konwersacji z nimi. Przywrócenie tych danych będzie niemożliwe.

Jeśli wcześniej udostępniłeś projekt swoim współpracownikom - zostanie usunięty także u nich.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk