Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Na czym polega deaktywacja projektu?

Jeśli chcesz zawiesić rekrutację i wrócić do niej ponownie w przyszłości, możesz ją dezaktywować.

Możesz tego dokonać zarówno z listy projektów, jak i bezpośrednio z poziomu projektu rekrutacyjnego - klikając koło zębate, a następnie wybierając opcję "deaktywuj".

deaktywuj2.jpgdeaktywuj.jpg

Projekt zostanie przeniesiony do listy projektów nieaktywnych i nie będziesz mógł do niego wejść. Nie będzie także możliwe prowadzenie dalszej korespondencji z kandydatami. Jeśli jakiś kandydat odpisze na wiadomość wysłaną z już nieaktywnego projektu, zostanie powiadomiony o zawieszeniu rekrutacji.

Nieaktywny projekt nie jest wliczany do limitu projektów.

W każdej chwili możesz reaktywować projekt w swoich projektach nieaktywnych. Ponowna deaktywacja będzie możliwa dopiero po 30 dniach.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk