Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Czy jeśli anuluję subskrypcję pakietu, to po ponownej subskrypcji będę miał dostęp do wyszukanych kandydatów i korespondencji?

Jeśli Wyszukiwarka zostanie odnowiona na tym samym profilu rekrutera i z tymi samymi danych firmy na zamówieniu, to wrócą poprzednie projekty oraz konwersacja. (O ile na zlecenie pracodawcy nie zostały wcześniej przepięte na innego rekrutera.)

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk