Wyszukiwarka Funkcje Cennik Blog

Jeśli usunę lub deaktywuję projekt, którym udostępniłem innemu rekruterowi, to nadal będzie mógł z niego korzystać?

W przypadku usunięcia projektu przez założyciela projekt zostanie całkiem usunięty z systemu, więc drugi rekruter także go utraci. Jednak w przypadku zaledwie deaktywacji zasada domina nie obowiązuje. Zatem jeśli jako założyciel tylko deaktywujesz projekt, to drugi rekruter wciąż będzie mógł z niego korzystać.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk