Wyszukiwarka Ogłoszenia Oferta Blog

Mimo zmiany moich ustawień prywatności, wciąż można mnie znaleźć w Google!

Przez pewien czas po zmianie ustawień prywatności dane mogą pojawiać się w Google. Dzieje się tak ponieważ Twój profil został zaindeksowany przez wyszukiwarkę, zanim został ukryty. Mówiąc prościej, wyszukiwarka zapisała go w swojej pamięci aby przyspieszyć jego wyszukiwanie. Teraz, gdy konto zostało już ukryte, trzeba poczekać aż Google to „zauważy” i zaktualizuje swoje informacje. Wtedy kopia profilu oraz link znikną z wyszukiwarki. Cały ten proces jest wykonywany automatycznie i nie można go przyspieszyć w żaden sposób. Czasem Google aktualizuje swoje informacje w ciągu kilku dni, ale zdarza się, że trzeba poczekać kilka tygodni.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Oparte na technologii Zendesk